Bisnes Shaklee

Making big money in online business

Being a leader means u have to have so much love for everyone.

Kadang-kadang Cip rasa frust dan sedih….

Bila I rasa I tak cukup menyampaikan.

CB152FD2-B024-4F4F-B8C1-A93E38BAC030

Seminar Master of the Game RYG.

As much as I do, I buat seminar, I buat regular meeting untuk ajar org2 baru dan leaders2 besar, I rasa ramai sgt RYG yg I tak kenal dan tak dpt kenal.

But deep inside me I always say,’Ni kalau I ajar ni, boleh hit ni!!!’

DC7858E4-FA07-46A1-BA05-861777413087

Seminar master of the game RYG

I see potential in people. But they don’t see it. I see because I have experiences and I have talents.

I see everything.

I can customize u punya marketinf style which is unique for you.

Tapi I am a human who has limitations.
And benda tu buat saya rasa frust.
Sedih.

Ramainya yang perlu saya bantu.

B1222EAE-56AD-47F1-81D9-BA452504BE27

Seminar Master of the game RYG

One thing for sure, kalau anda tak cari saya, saya lagi tak kenal anda.

U have a choice and u have opportunities.

And everytime Cip akan buka pintu rumah untuk RYG dtg belajar dgn Cip depan2.

It is something I do to help people personally.

I cannot give u money but I can help u earn big buck!! Change ur lives. Live ur dreams.

But if u dun take the opportunities to come and see me, I cannot help u.

Semalam, Cip buka rumah Cip lagi dan I get to meet so many new faces yg I tak kenal.

And I ajar drg from 0.

Basically mereka ni belum leaders so I started from core and foundations.

And I sumpah drg berjaya dalam bisnes Shaklee. If only they understand how much I really want them to succeed.

Seperti seorang cikgu nak melihat anak murid masuk uni.

 

6DC5EA83-2925-4E75-B94C-2D4E7674E064

I just want to see my people make it in this business. Then start seeing their lives change one by one. The cars changed and bought bigger houses. That gives me satisfaction.

This is my journey and my goals.

And this is what I do. I inspire people to chase their dream through Shaklee’s business and I teach them.

If you want to change your life too, come and join RYG. Be part of our Shaklee’s family.

Zaman sekarang ni kerja makin susah. Ramai org diberhentikan kerja. Kos hidup tinggi. Gaji tak naik-naik. Inilah masanya anda ubah nasib anda. Masanya adalah sekarang. Kalau bukan sekarang, bila lagi??

 

Jom join team saya Ryg.

Daftar ahli RM 75 sahaja. Tak perlu modal dan stock. Tak tahu berniaga, saya boleh ajar.

http://www.wasap.my/60198525781

Nak beli buku saya?

52FCF264-715F-49AA-B42C-13D4B9AE8D1E.jpeg

Peniaga online tolong jangan buat kesilapan ini. Ini buku fizikal tau bukan ebook. RM 35 sahaja. Tak termasuk postage. 200 kuka surat. Ramai dah baca dan sgt mengujakan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s